Prosjektkoordinator, Nordly Holding

Konsernet driver en omfattende FoU-virksomhet og preges av stor vekst og skaperkraft. For å holde tråden i alle prosjektene våre søker vi nå etter en koordinator til en nyopprettet stilling ved hovedkontoret på Leknes i Lofoten. Vår satsing når det gjelder å utvikle nye produkter og tjenester gjelder både egne prosjekter og kontinuerlig samarbeid med andre selskaper som ønsker å etablere seg innen våre forretningsområder.

Vår nye prosjektkoordinator skal sammen med mange dyktige kolleger sørge for at vi klarer å gjennomføre prosjektene våre innen de frister og budsjetter som er satt. Du har hovedansvaret for kontrakter og søknader med eksterne samarbeidspartnere, samt patentsøknader fra de ulike selskapene i konsernet.

Vi tror at vår prosjektkoordinator har bakgrunn som siviløkonom eller jurist. Du har god forretningsforståelse og gjennom tidligere arbeid har du vist god gjennomføringsevne, orden og stor arbeidskapasitet.

For den rette kandidaten kan vi tilby jobb i et spennende konsern med mange høyt kompetente og engasjerte medarbeidere. Vi har et hektisk, men trivelig arbeidsmiljø. Her er stor takhøyde og korte beslutningsveier. Arbeidssted vil være Leknes i vakre Lofoten som i seg selv burde være en god grunn til å søke, men du må også påregne en del reisevirksomhet både i Norge og ut i den store verden.

Vi skal nå i gang med å bygge nytt hovedkontor med laboratorium og produksjonsfasiliteter noe du som prosjektkoordinator vil være en naturlig del av.

Om du har det som skal til send en søknad til jrn@nordly.no.

Dersom du har spørsmål om stillingen kan disse rettes til Jim-Roger Nordly på tlf 906 32 722.